Fri frakt på ordre over kr 750,-
Missing alt

Löplabbet Oslo Sentrum

Åpningstider

Mandag: 10 - 19
Tisdag: 10 - 19
Onsdag: 10 - 19
Torsdag: 10 - 19
Fredag: 10 - 19
Lordag: 10 - 17
Sondag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 924 35 371

Finn oss

Pilestredet7
Oslo
I Pilestredet ligger vår første og største butikk som åpnet i 1987. Löplabbet Oslo sentrum tilbyr flere ulike tjenester som laktattest, teknikkanalyse, såletilpasning og RS-scan. Butikkleder Christian Gjeraker og teamet med løpere på alle nivåer, gir deg veiledning og råd i valg av løpesko og utstyr. Løpesko kjøper du av løpere!
Løpe på mølle

Løpesko kjøper du av løpere

TRYGG TRENINGSGLEDE

Våre løpesko er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko - det betyr trygg treningsglede!

Missing alt

Skader eller smerter ved løping?

Fysioterapi

I samarbeid med fysioterapeut Klas Eliasson tilbyr Löplabbet fysioterapi i Oslo sentrum.

Missing alt

Melkesyreprofil

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

Missing alt

Løpsøkonomi

Teknikkanalyse

Løp energismart! Löplabbets teknikkanalyse er et tilbud til deg som ønsker å få mer ut av løpingen, uansett hvilket nivå du er på. Gjennom teknikkanalysen kan vi sette fingeren på hva du kan gjøre annerledes for å oppnå en bedre teknikk og løpe mer økonomisk.

Missing alt

Lær deg god løpeteknikk

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Missing alt

Løp ute hele året

Pigg favorittene dine

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.