FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

Om oss

Ideen bak

Historien om Löplabbet begynte i Sverige på slutten av 70-tallet da joggebølgen hadde rast noen år. Folk begynte å få vondt her og der og forskeren Jörgen Wiklander ville undersøke saken nærmere.

Jörgen Wiklander tok i bruk speilkasse for å studere hvordan føttene ble belastet og tredemølle med høyhastighets filmkamera for å studere hvordan foten oppførte seg i bevegelse. Denne testen dannet grunnlaget for forretningsideen da den første Löplabbet-butikken ble etablert i Stockholm i 1984. I dag finnes det 22 butikker i Sverige som alle driver etter den samme ideen som i 1984.

Det samme konseptet lå også til grunn da den første butikken ble etablert i Norge på franchisebasis i 1987. Konseptet og rettighetene ble senere kjøpt av Medicus-Plesner. Löplabbet i Norge er i dag helnorsk, selv om vi driver etter den samme ideen, det samme navnet og med den samme logoen som våre svenske "kusiner".

I dag har Löplabbet 16 butikker over hele Sør-Norge. Disse finner du i Oslo (Pilestredet, Majorstuen og Ullevaal), Trondheim (sentrum og Lade), Bergen, Nesttun, Kristiansand, Stavanger, Sandvika, Drammen, Fredrikstad, Ski, Sandnes, Strømmen og Tønsberg.
De du møter i våre butikker er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Løpesko kjøper du av løpere

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på utstyr, trening, og skader for løpere på alle nivåer. Vi inngår ingen kompromisser på kvalitet - vårt skosortiment er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder, både til ulike bruksområder og føtter. Kanskje ryker noen av de gode modellene ut, men da er det fordi vi har funnet et enda bedre alternativ som dekker akkurat den plassen i utvalget vårt. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko.
Det betyr trygg treningsglede.
Les mer om testen vår og hvordan vi gjennomfører den – trinn for trinn.