FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Fast RB Nitro Elite

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Puma Fast RB Nitro Elite er en modell som legger seg mellom treningssko og konkurransesko. Den har en svært tykk mellomsåle med et moderne og responsivt skum, og egner seg best til løpeturer med litt tempo.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 12

  • Såle hæl/forfot (mm): 58/46

  • Vekt (gram/størrelse): 349

Med Puma Fast RB Nitro Elite prøver Puma å utvikle en modell som ligger i grenseland mellom en konkuransesko og treningsko. Tykkelsen i sålen er mye over de tillatte 40 mm, så den er ikke godkjent for konkurranser for eliten. Overdelen er i et tynt konkurranseskomesh uten lisser, men den elastiske sokkekonstruksjonen gjør at den sitter tett på foten. Den har en ny skogeometri med en svært aggressiv rocker-konstruksjon. Hælen er fristilt fra forfoten, og det gjør at du nesten får et negativt dropp når du har tyngden på hele sålen. Skummet er Nitro Elite (PEBA-basert) som gir en meget god kombinasjon av støtdemping og respons. Her er det mye beskyttelse. Pumas karbonplate PWRPLATE er lagt helt opp mot fotbladet. I tillegg er det lagt inn to plater i forfoten som er fristilt og gir en ny form for energiretur. Hælpartiet er også frakoblet forfoten. Yttersåle med Puma Grip.


Puma har med Fast RB Nitro Elite eksperimentert med dagens teknologi av skum, plater og skogeometri, for å se hvilke muligheter det gir. Dette blir en modell som passer best til raskere treningsturer når du vil ha en sømløs stegavvikling samtidig som du vil ha maksimal beskyttelse. Egner seg best til de lange hurtigturene når du trener for et maraton.