FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

Löplabbet Bergen

Åpningstider

Mandag: 10 - 18
Tirsdag: 10 - 18
Onsdag: 10 - 18
Torsdag: 10 - 19
Fredag: 10 - 18
Lørdag: 10 - 17
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 406 16 233

Finn oss

Fortunen5
Bergen
Butikken åpnet allerede i 1990 og har holdt hus samme sted siden. I 2009 ble butikken utvidet til det dobbelte, med separat herre- og dameavdeling. Butikksjefen, Dag Andrè, har jobbet i Sport 1 siden 2002, og startet hos oss i 2020. Han løper gjerne et halvmaraton og har stor interesse med alt som har med løping å gjøre.

Tjenester i vår butikk

Løpe på mølle

Løpesko kjøper du av løpere

TRYGG TRENINGSGLEDE

Våre løpesko er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko - det betyr trygg treningsglede!

Missing alt

Gratis løpetrening

Fellestrening

Löplabbet arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Missing alt

Melkesyreprofil

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

Missing alt

spesialsåler fra klaveness

Såletilpasning

Sålene fra Klaveness og RS-scan er det vi tradisjonelt kaller ortopediske innleggssåler. Ved hjelp av en 3D-skanner finner vi optimal balanse og trykkfordeling for dine føtter, slik at du får en spesialtilpasset såle som blant annet kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter.

Missing alt

Lær deg god løpeteknikk

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Missing alt

Løp ute hele året

Pigg favorittene dine

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.