FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

NYHET

ASICS CELEBRATION OF SPORTS

Superblast og Magic Speed i nye versjoner, Metaspeed Paris-serien akkurat som vi liker den, dessuten nye farger av Novablast og Gel-Nimbus!

Spread positivity with every step

ASICS

NY VERSJON

ASICS MAGIC SPEED 4

Nytt skum og tykkere mellomsåle gjør Asics Magic Speed 4 til en enda bedre allround løpesko. Fortsatt består mellomsålen av FF Blast+ over og under en kurvet karbonplate. Nå er det i tillegg lagt inn et innlegg av FF Turbo i forfoten for enda bedre respons. Sammen med en aggressiv rocker-konstruksjon gir dette bedre støtdemping enn tidligere, men med samme gode respons og sømløs stegavvikling. Ny overdel i Engineered mesh gir høy komfort og godt hold. Asics Grip yttersåle der det trengs gir godt grep og slitestyrke.
NY VERSJON

ASICS SUPERBLAST 2

Superblast 2 kommer med en fin oppdatering i den tykke mellomsålen. Rocker-geometrien er videreført, men nærmest fotbladet har den fått Asics raskeste skum, FF Turbo+, som gir en enda bedre kombinasjon av støtdemping og respons. Nærmest underlaget ligger fortsatt en kile av FF Blast+ for å gi god stabilitet og holdbarhet. Overdelen har også blitt justert, fortsatt godt hold og fleksibilitet der det trengs. Alt i alt er beholder Asics Superblast 2 sin posisjon som en meget god allrounder til varierte løpeturer i både fart og distanse.

  • Missing alt
  • Missing alt
  • Missing alt