FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

METASPEED EDGE PARIS

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Asisc Metaspeed Edge har nå fått en solid oppgradering. Den har fått et helt nytt skum og skogeometrien er også endret. En av markedets letteste konkurransesko.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 5

  • Såle hæl/forfot (mm): 39,5/34,5

  • Vekt (gram/størrelse): 185

Asics Metaspeed Edge Paris har et helt nytt mellomsåleskum, FF Turbo+. Skummet er noe mykere, men enda mer responsivt enn det gamle FF Turbo. Den har også fått mer skum i forfoten. Fortsatt en kurvet karbonplate i hele skoens lengde. den er lagt dypere ned mot underlaget slik at en har mer skum nærmest fotbladet. Mer skum mot fotbladet sammen med en tykkere mellomsåle i forfoten gir enda bedre demping i forfoten. En aggressiv Rocker-konstruksjon gir en smidig og sømløs stegavvikling. Fortsatt samme passform og en tynt konkurranselikt mesh gir god komfort og godt hold. Asics Grip yttersåle der det trengs gir god slitestyrke og godt grep på alle typer av underlag. Asics Metaspeed Edge Paris er en av markedets letteste konkurransesko.


Asics Metaspeed Edge Paris er en konkurransesko for distansene fra 5km til maraton. Også et godt alternativ til intervaller og hurtig langtur. Den passer løpere med høy stegfrekvens og løpere som ønsker ekstra støtdemping i forfoten.


NB! Den nye Paris-modellen er en-halv til en-hel størrelse mindre enn +-serien som kom i fjor.