FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

RS-Scan

Utvidet fotanalyse

Vi er opptatt av å gi deg en best mulig veiledning basert på dine løpe- og treningsvaner, din erfaring, samt til din fotstilling og løpeteknikk. På Löplabbet Oslo sentrum tilbyr vi RS-Scan som kan være med på å gi enda mer detaljert info om din fotstilling og biomekanikk - sammen med vår vanlige test og ikke minst den viktige kundesamtalen.

En vanlig løpetest hos oss tilbys alle våre kunder og gjøres på drop-in. En utvidet fotanalyse er tiltenkt de som enten sliter med skader eller er spesielt interessert i trykkbelastningen i foten under gange og løp. Dataene fra denne analysen kan også brukes til spesiallagde såler. Les mer om såletilpasning med RS-scan her.

Steg 1

Tilleggstesten vi tilbyr ved hjelp av fotanalysen footscan® starter helt likt som testen alltid gjør på Löplabbet; Vi trenger å vite litt om deg og dine treningsvaner. Er du nybegynner som skal begynne å løpe eller er du allerede i gang? Hvor lenge har du løpt? Hvor ofte og langt løper du? Har du vært skadet eller har du vondt noe sted? Ser du etter løpesko til mengdetrening eller raske turer og intervaller – til terreng eller asfalt?

Steg 2

Vi begynner med at du stiller deg på trykkplaten hvor scanningen foregår, barbent. Det gjør vi for å få et bilde av hvordan fotavtrykket ditt ser ut. Ved hjelp av scanningen ser vi tydelig hvordan du belaster føttene.
Missing alt

Steg 3

Neste steg er at du går/løper over platen. Her ser vi tydelig hvordan du lander i steget ditt, hvordan foten beveger seg og og hvor foten får mest trykk når du lander.

Steg 4

Vi tar også alltid med opplysningene vi får i vår "vanlige" test med 3D-scanner og testløping på tredemøllen for å se litt mer på teknikken din. Les mer om hvordan dette foregår her

Med begge testene i bakhodet har vi et svært godt utgangspunkt for å kunne anbefale sko som vil passe deg. Som en ekstra test lar vi deg også løpe med skoene på trykkplaten, sånn at vi kan ettersjekke at skoen gjør det den vil at vi skal gjøre for foten og steget ditt.
RS-utvidet fotanalyse er midlertidig steng for booking pga kapasitet.