FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Drikkevest Ultra Vest

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Ultra Vest 6,0 er løpevesten for den som søker fart, lett vekt og optimal passform kombinert med pakkvolum beregnet for ultraløp. Vesten har en rekke små elastiske lommer for plass til energibarer og gels, en stor vanntett mobillomme med glidelås samt muligheter for oppbevaring av vannblære på ryggen.

Ultra Vest 6,0 er løpevesten for den som søker fart, lett vekt og optimal passform kombinert med pakkvolum beregnet for ultraløp. Vesten har en rekke små elastiske lommer for plass til energibarer og gels, en stor vanntett mobillomme med glidelås samt muligheter for oppbevaring av vannblære på ryggen. Vesten kommer med et lukket oppbevaringsrom på ryggen hvor man har plass til et skifte samt et åpent strech-mesh felt hvor en kan oppbevare vått tøy eller andre ting. I tillegg er det muligheter for å stroppe fast staver og klær på utsiden, med flere elastiske bånd og strikk som er en del av vesten.
Det medfølger 2 stk 500ml softflasker. Vesten kommer i ulike 4 størrelser for ulik kroppshøyde/fasong, i tillegg kan vesten justeres i omkrets med et strammesystem i ryggen (Comfort Cinch™ 3,0)
Vekt uten flasker: 230G
Pakkvolum: 10 L