Fri frakt på ordre over kr 750,-

Trail Karbon 4 SKY, Magnetic Cork Cross

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Skal du løpe i fjellet, eller er du på utkikk etter lette og stive vandrestaver, så er disse perfekte til formålet. TSL Trail Carbon 4 SKY, Magnetic Crok Cross, er lette, sammenleggbare løpestaver i karbon, som du lett kan feste på sekken uten at de tar for mye plass.

TSL Trail Karbon 4 SKY, Magnetic Cork Cross, leveres med en «hanske» som du fester til hånd/håndledd som klipser inn på staven med et magnetfeste for ekstra grep til staven når man går. Festeanordningen kan rotere fritt 360grader, slik at systemet ikke tvinner seg som i lignende løsninger. Man løsner festet med et enkelt trykk på en utløserknapp. Det anbefales at man løser seg ut fra staven når man går nedover. Staven har et bredt korkfelt for ulike grephøyder på staven når man går i bratt terreng. Staven har en smal trinse med en spiss ståltupp. I pakken følger det med en ekstra tupp for bruk i terreng hvor pigg ikke er tillatt.

Staven kan foldes enkelt sammen i 3 deler som henger sammen med hverandre. Ferdig sammenlagt måler staven 43 cm, vekt 200g pr stav. Staven kommer i en herremodell og en damemodell hvor fargen er den eneste forskjellen. Stavene leveres i lengder fra 105cm til 130cm.

Ta utgangpunkt i tabellen for kroppshøyde for å finne din stavhøyde. Du skal kunne gripe staven med ca. 90grader i albueleddet.