FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Laktatmåler Multiparameter TaiDoc.

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Laktatmåleren TD-4289 fra TaiDoc er et svært responsivt apparat som viser laktatkonsentrasjonen i blodprøven bare fem sekunder etter at måling er foretatt.

Liten, lett og meget brukervennlig laktatmåler med XPER teknologi fra TaiDoc. Reaksjonstiden er kun fem sekunder og dette gjør den til en av de raskeste i dette segmentet. Apparatet måler laktatnivåer fra 0,3 – 22 mmol/L og har integrert eject test strip funksjon. Kommunikasjon ved Bluetooth eller Mini USB tilkobling. Egen MobilApp for synkronisering, overføring av data og lagring av historikk, “ProCheck”. Denne laster du gratis ned fra AppStore eller GooglePlay.

TD-4289 kan i tillegg til Laktat også måle Glukose og Ketone.Laktat er den unike metabolske variabelen som avslører musklenes evne til atletisk ytelse. Når laktat begynner å samle seg, korrelerer utøverens tempo med prestasjoner i utholdenhetsarrangementer som x igjen viser hvor vellykket man har trent. I tillegg har laktat en ekstremt viktig rolle i energimetabolismen ettersom laktat er et resultat av den anaerobe prosessen og drivstoff for den aerobe prosessen. Ingen andre parametere kan gi utøveren denne informasjonen. Laktatmåling er derfor et viktig verktøy for de som driver med utholdenhetsidrett.

Måling av laktat vil på sikt å kunne øke fysisk kapasitet gjennom å sørge for god balanse mellom lav og høy intensitet på treningsøktene og dermed kunne gi utøveren jevn progresjon. XPER TD-4289 hjelper deg å trene spesifikt og riktig på den intensiteten som kroppen skal tåle i en eventuell konkurranse. Gjennom oppretting av laktatprofil og måling av laktatnivå under trening er det lettere å ha kontroll på korrekt intensitet i tråd med laktatprofilen.

Pakken inneholder• 1 stk TD-4289 Laktatmåler fra TaiDoc• 1 stk Hardbox etui• 1 stk Brukermanual, hurtigguide• 1 Stikkpenn• 10 stk. nåler til Stikkpenn

Det følger ikke med teststrips i denne pakken. Dette må bestilles i tillegg.Laktatmåler TD-4289 har patentert XPER teknologi for enkel blodtesting fra TaiDoc.Måling gjøres i helblod, men gir deg et plasmaekvivalent resultat ettersom måleren er kalibrert mot Roche Cobas. Du kan derfor oppleve at du kan få noe høyere verdier hvis du tidligere har brukt eldre målere som er kalibrert mot annet utstyr, f.eks YSI, og har terskel ift disse verdier. Hvis du fortsatt ønsker å ha referanse mot tidligere tester så kan du multiplisere med en offset på ca 0,7 som er beregnet ut fra sammenlignbare målinger. Dvs. hvis TD-4289 viser laktatverdi 1,0 så vil dette tilsvare ca 0,7 fra målere som f.eks er kalibrert mot YSI. Det anbefales uansett å gjøre din egen terskeltest slik at du finner korrekte nivåer for din profil og bruker disse verdiene i treningen.

TD-4289 er kalibrert mot Roche Cobas som brukes ved måling av laktat i laboratorier og på sykehus.TD-4289 leveres med 2 års garanti fra TaiDoc, slik at hvis du skulle oppleve problemer med måleren så sender du den inn til oss. Så snart vi har mottatt måleren og konstatert feil med måleren og at dette ikke skyldes ytre skader eller feil bruk, så sender vi deg umiddelbart en ny måler.