FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Puma evoSPEED Nitro 400 2, unisex

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Puma evoSPEED Tokyo Nitro 400 II er en sprintpiggsko med noe mer beskyttelse. Den brukes av flere av de beste Puma-utøverne som Elaine Thomson-Herah, Sherica Jackson og Andre De Grasse. For distanser opp til 400m.

  • Vekt (gram/størrelse): 184

Piggskoen har en overdel av Engineered vevd mesh for høy komfort. I mellomfoten er det vevd inn karbonfibre (Ultraweave) for enda bedre hold når du har stor fart i svingene. Piggskoen har en stødig hælkappe, med en aggressiv avrunding samt en karbonplate nærmest fotbladet som gir et stødig fraskyv. Den er lagt nær fotbladet for bedre kontakt med platen og underlaget. I mellomkarbonplaten og piggplaten er det lagt inn et lag med Nitro-skum både i forfoten og i en kile på hælen, dette gir en mer skånsom belastning. I hælen er det en kile, denne gjør at skoen egner seg godt også til langsprint. Piggskoen har også en Pebax piggplate med 8 faste pigger.
Puma evoSPEED Tokyo Nitro 400 er for sprintdistanser opptil 400 meter. Nitroskum i forfot og hæl gir bedre beskyttelse.  • Sprintpiggsko opp til 400m

  • Ultraweave karbonfiber

  • Pebax piggplate

  • 8 faste pigger


Denne løpeskoen oppgis i UK-størrelser.