FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

GRIT X2 PRO TITAN

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Polar Grit X2 Pro Titan er en robust sportsklokke. Med høyteknologiske verktøy for navigasjon og ytelse, samt AMOLED-skjerm med safirglass og titanramme er den laget for eventyr.

Polar Grit X2 Pro Titan er en robust sportsklokke som gir oppdagere og eventyrere høyteknologiske verktøy for å navigere og prestere godt i ethvert miljø. Tofrekvens-GPS og offline-kart betyr at du aldri vil løpe deg vill. Den høyoppløselige AMOLED-berøringsskjermen med ripebestandig safirglass og klokkehus i Titan viser viktig informasjon tydelig, selv under de mest utfordrende forhold. Polar Elixir biomålingsteknologi registrerer verdiene dine og ytelsen din for å måle kroppens respons på aktivitet, miljø og vær. Polar Grit X2 Pro Titan har svært lang batteritid og et omfattende sett med trenings- og restitusjonsverktøy.

Polar Grit X2 Pro Titan leveres med brun lærreim og sort silikonreim i esken.

Safirglass og robust holdbarhetLaget i henhold til militær standard MIL-STD-810H med titanramme og safirglass. Klokkestørrelse 48,6 x 48,6x13,4 cm. Vekt med lærreim 64 gr, med silikonreim 71 gr, uten reim 48 gr.

Display og batteriHøyoppløselig AMOLED-berøringsskjerm med lommelyktfunksjon.43 timers treningstid, opptil 140 timer i strømsparingsmodus. 10 dager i klokkemodus.

GPS, navigasjon og utendørs beregningerGPS med dobbel frekvens, pin-peker din nøyaktige posisjon uansett hvor du står, i ethvert miljø, når som helst. Nedlastbare topografiske kart og avansert veiledning for hver sving, hvert skritt og vei du tar, samt avanserte beregninger for utendørs trening inkludert Kart og ruteveiledning, VAM, Vertikal og 3D hastighet.

Polar Elixir™.Elixir kan måle, analysere og oversette mer data fra kroppen din enn noe tidligere. Elixir er ikke bare nytt, det er en evolusjon. Polar Elixir er EKG, SpO2, nattlig hudtemperatur og optisk pulsmåling.

SøvnhåndteringDe beste søvnovervåkingsverktøyene gir deg en fullstendig analyse av kroppens restitusjon i løpet av natten.

Smart coachingDe viktigste funksjonene for å spore og analysere din trening og restitusjon, tilpasset deg.

Polar Flow150 ulike idrettsprofiler, treningsdagbok, analyseverktøy og treningsplanlegging.