FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

ZoomX Dragonfly Bowerman TC

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Nike ZoomX Dragonfly er en populær piggsko som er svært lett i vekt, samtidig som den gir god støtdemping for lengre distanser på friidrettsbanen. Denne piggskoen er i klubbfargen til Bowerman Track Club fra USA.

  • Dropp: 0

  • Såle hæl/forfot (mm): 20/20

  • Vekt (gram/størrelse): 137

ZoomX, Nikes letteste sålemateriale, brukes i hele sålen. Dette gir god støtdemping og komfort. En hel piggplate av Pebax plastmateriale følger hele skoens lengde. Sålen er avrundet i forfoten for å gi en stødig stegavvikling og hjelp til å holde hoftens posisjon under tyngdepunktet. Hver sko har 6 utskiftbare pigger. Overdel i svært lett mesh gir god ventilasjon til foten.Nike ZoomX Dragonfly er for distansene fra 1500m til 10.000m på banen. Den myke mellomsålen gir god beskyttelse på lange baneløp. Jo lenge distanse du løper, dess bedre kommer modellen til sin rett.

Denne piggskoen er i klubbfargen til Bowerman Track Club fra USA.

Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte