FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

ZOOMX DRAGONFLY 2 FP

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Etterlengtet oppdatering av den ikoniske langdistansepiggskoen, Nike ZoomX Dragonfly. Den nye versjonen er lettere i vekt og har også bedre stabilitet, spesielt gjennom svingene.

  • Vekt (gram/størrelse): 138

Overdelen av Engineered mesh er vevd med ny tråd sammenlignet med forgjengeren. Den har en riktig miks av hold og fleksibilitet, noe som gir følelsen av ikke å ha en overdel på foten. Overdelen er altså svært myk og har meget god ventilasjon. En oppdatert hælforsterkning gir bedre stabilitet til skoen. Den har også en bredere mellomfot og sammen med en konveks avrunding i forfoten gir det bedre stabilitet, særlig i svingene. Fortsatt en hel mellomsåle av Nikes raskeste skum, ZoomX. Det er gjort justeringer i produksjonen som gir enda mer energiretur fra skummet. Skummet gir også en skånsom reise på de lengste distansene. En ny og forbedret plate innkapslet i sålen. Den gir bedre respons og har bedre holdbarhet. Kurvingen frem i forfoten gir bedre stegavvikling, særlig etterhvert som du begynner å bli sliten. Det er fjernet to pigger i piggplaten for å gjøre skoen enda lettere, og skoen har dermed 4 utskiftbare pigger strategisk plassert for best mulig grep.


Nike Dragonfly 2 er først og fremst for distansene fra 5000 til 10000, men passer også til de lengre mellomdistansene (1500m og 3000m). Skoen egner seg best for erfarne løpere.