Fri frakt på ordre over kr 750,-

HRM-Fit-pulsbelte til dame

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Garmin HRM-Fit-pulsbelte er designet for å passe, laget for å yte. HRM-Fit™-pulsmåleren er spesialutviklet for kvinner – uansett hvordan du beveger deg.

Designet for å passe, laget for å yte. HRM-Fit™-pulsmåleren er spesialutviklet for kvinner – uansett hvordan du beveger deg. Den kan enkelt klipses på sports-BH-er med middels og mye støtte og måler nøyaktige pulsdata du kan se på kompatible Garmin-smartklokker og Edge®-sykkelcomputere, treningsutstyr og smarttelefonapper. Den måler også løpsdynamikk, blant annet vertikal bevegelse (oscillasjon), tid med bakkekontakt, skrittlengde med mer, for å hjelpe deg med å forbedre formen. I tillegg kan HRM-Fit sende tempo- og distanseinformasjon om innendørsløping til en kompatibel klokke. Hold det gående med opptil ett års batterilevetid.

  • Enheten er spesialutviklet for kvinner og kan enkelt klipses på sports-BH-er med middels og mye støtte (ekstra lange sports-BH-er eller sports-BH-er med glidelås foran eller lite støtte anbefales ikke)
  • Den førsteklasses pulsmåleren sender nøyaktige puls- og pulsvariasjonsdata i sanntid til kompatible Garmin-enheter, kompatibelt treningsutstyr, Tacx Training™-appen og andre smarttelefonapper
  • Behagelig å ha på og måler nøyaktige pulsdata under ulike aktiviteter, blant annet løping, innendørs- og utendørssykling, styrketrening, HIIT, gruppetreningsøkter med mer
  • Måler løpsdynamikk, som vertikal bevegelse (oscillasjon), tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall med mer for å forbedre formen din (krever en kompatibel Garmin-enhet)
  • Beregner tempo og distanse under treningsøkter på tredemølle eller innendørsbane
  • Lagrer pulsdata under aktiviteter som er utenfor smarttelefonens rekkevidde (en aktivitet må stoppes og startes på en kompatibel Garmin-klokke)
  • Har funksjoner for aktivitetssporing for å lagre skritt, kalorier, intensitetsminutter og puls hele dagen, og oppdaterer deretter alle kompatible Garmin-enheter
  • Batterilevetid: opptil 1 år