FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Forerunner 965

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Forerunner 965 – multisportsklokke med Garmins mest avanserte funksjoner. Gjør deg klar for din neste løpetur med treningsklokka som har alt du trenger for å kunne nå dine treningsmål på en god måte. Få treningsforslag for dagen, status underveis i treningsøkta og en tilbakemelding på hvordan økta har vært. Alt i en lett klokke med en krystallklar skjerm.

Garmin Forerunner 965 er en treningsklokke som har alle funksjoner som en aktiv forventer å finne i en treningsklokke. Her finner du blant annet fart/distanse inne som ute. Ulike former for pulsmåling som gir deg kontroll på treningsintensitet, treningsstatus og formstatus. Morgenrapporten gir deg status på søvn og restitusjon, slik at du kan tilpasse treningsdagen din etter hvor klar du er for neste økt. Klokka har også flere smartfunksjoner med varslinger fra mobil til klokke og kontaktløs betaling. Pulsklokken har musikkfunksjon, det betyr at du kan laste ned podcast eller din favoritt spilleliste på klokka om du har et spotify abonnement og legge igjen mobiltelefonen hjemme. Treningsklokka har fått AMOLED skjerm som betyr bedre lysstyrke og bedre oppløsning i forhold til tidligere versjoner.


Den har topografisk kart over Europa som gir deg mange nyttige funksjoner, enten du går tur på fjellet, eller finner nye veier når du trener.
Funksjoner som Pace-pro og trendlinje navigasjon er inkludert i Forerunner 965.
Klokker er allsidig, enden du sykler, svømmer, løper, turgåer eller spiller golf – Golf?! Ja, klokken er installert med baneinfo for de fleste baner i verden!
Forerunner 965 gir deg statestikk på banen, samt visuell info over green.
Den har batteritid på opptil 23 dager i smartklokkemodus og lades raskt opp igjen når du trenger det.  • Bazel i titan for pent utseende

  • Topo-kart over Europa

  • Akutt/kronisk belastning

  • Løpsdynamikk på håndleddet

  • AMOLED skjerm

  • Trendlinje navigasjon