FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Forerunner 265S Music

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Gjør deg klar for din neste løpetur med treningsklokka som har alt du trenger for å kunne nå dine treningsmål på en god måte. Få treningsforslag for dagen, status underveis i treningsøkta og en tilbakemelding på hvordan økta har vært. Alt i en lett klokke med en krystallklar skjerm.

Forerunner 265 / 265S er siste videreføring av 200-serien til Garmin. Dette er treningsklokker som har alle funksjoner som en aktiv forventer å finne i en treningsklokke. Her finner du blant annet fart/distanse inne som ute. Ulike former for pulsmåling som gir deg kontroll på treningsintensitet, treningsstatus og formstatus. Morgenrapporten gir deg status på søvn og restitusjon, slik at du kan tilpasse treningsdagen din etter hvor klar du er for neste økt. Klokka har også flere smartfunksjoner med varslinger fra mobil til klokke og kontaktløs betaling.


I forhold til tidligere versjoner uten musikkfunksjon så har 265/265S dette som standard. Det betyr at du kan laste ned podcast eller din favoritt spilleliste på klokka om du har et Spotify abonnement og legge igjen mobiltelefonen hjemme.


Treningsklokka har fått AMOLED skjerm som betyr bedre lysstyrke og bedre oppløsning i forhold til tidligere versjoner. Forskjellen på 265 og 265S er størrelsen på klokke og skjerm (46mm mot 41mm klokkehus og 1,3" mot 1,1" skjerm), slik at du kan velge den klokka som passer best til ditt håndledd. Klokkene har ellers samme batteri og samme funksjoner.


-265 = 46mm klokkehus -265s = 41 mm klokkehus -AMOLED-skjerm -Løpsdynamikk på håndleddet -Nyttige funksjoner for helse og trening