FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Elite Light Cushion Quarter

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Målrettet Kompresjon under fotenbuen og anatomisk utforming gir en uovertruffen passform, komfort og reduserer risiko for blemmer.Light Cushion er vår medium-tjukke materiale som gir deg noe mer komfort og demping enn Ultra Light, uten at det kjennes for mye materiale rundt foten.The Perfect Toe®. (Ingen irriterende tåsøm.)No Show Tab er vår laveste sokk, som sitter direkte under ankelen.Den 7cm høye mansjetten gir ankelbeskyttelse mot stein, smuss og gjørme mens du sykler eller løper på sti.Feetures er en amerikansk merke og den mestsolgte sokken i løpbutikker i USA.

Sokkene har en anatomisk utforming på venstre og høyre fot. Den unike målrette kompresjon under fotbuen (Targeted Compression) gir støtte og en enestående passform som reduserer risiko for blemmer. Light Cushion er vår medium-tjukke materiale som gir deg noe mer komfort og demping enn Ultra Light, uten at det kjennes for mye materiale rundt foten.


Målrettet Kompresjon under fotenbuen og anatomisk utforming gir en uovertruffen passform, komfort og reduserer risiko for blemmer.


Light Cushion er vår medium-tjukke materiale som gir deg noe mer komfort og demping enn Ultra Light, uten at det kjennes for mye materiale rundt foten.


The Perfect Toe®. (Ingen irriterende tåsøm.)


No Show Tab er vår laveste sokk, som sitter direkte under ankelen.


Den 7cm høye mansjetten gir ankelbeskyttelse mot stein, smuss og gjørme mens du sykler eller løper på sti.


Feetures er en amerikansk merke og den mestsolgte sokken i løpbutikker i USA.