Fri frakt på ordre over kr 750,-

Super Band Set

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

BLACKROLL® SUPER BAND SET er ideelt for å forbedre kroppsstabilitet og koordinasjon gjennom en spesifikk kjernetrening samt trening for mage, rygg og overkropp.

BLACKROLL® SUPER BAND SET er ideelt for å forbedre kroppsstabilitet og koordinasjon gjennom en spesifikk kjernetrening samt trening for mage, rygg og overkropp. Den kan brukes til å styrke alle muskelgrupper og kjeder, og båndene tillater 3 forskjellige intensiteter. BLACKROLL® SUPER BAND SET er kompromisset mellom MULTI og RESIST BAND. For helkroppstrening – spesielt core, mage, rygg og overkropp. Også egnet for trening av ben, skuldre og armer.

SUPER BAND-settet inneholder tre forskjellige farger med forskjellige styrker for en variasjon av treningsintensiteten. SUPERBANDEN er også tilgjengelig individuelt. SUPER BAND er eksepsjonelt elastisk og laget av en rivebestandig, behagelig naturlig tekstilfiber og gummi. Det er hudvennlig og sammenlignet med andre treningsbånd føles det supermykt mot huden. Perfekt for personer med sensitiv hud eller allergier. Ingen rødhet og irritasjon av huden.BLACKROLL® SUPER BAND SET inneholder 3 forskjellige bånd med forskjellig strekkbarhet og motstand: oransje – lett; grønn - medium; blå – sterk.