FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Metaspeed LD

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Asics Metaspeed LD er en langdistansepiggsko med mellomsåle av det lette og responsive skummet Flyte Foam Blast Turbo. For distanser fra 1500m til 10.000m.

  • Dropp: 5

  • Såle hæl/forfot (mm): 19/14

  • Vekt (gram/størrelse): 137

Asics Metaspeed LD har en tynn meshoverdel uten irriterende sømmer. Den har en tynn mellomsåle av det mest responsive og nylonbaserte skummet Flyte Foam Blast Turbo. Det er lett i vekt og har en meget god kombinasjon av støtdemping og energiretur. I tillegg har den en kurvet karbonplate, Carbon Hexa Claw plate, i hele skoens lengde. I forfoten er den integrert med faste «pigger». Det gir lavere vekt og gir et godt feste mot banedekke slik at det blir et effektiv fraskyv. Det reduserer også kontakttiden mot underlaget. I hælen er platen lagt i mellomsålen. I yttersålen i hælpartiet er det lagt inn et slitesterkt materiale kalt Shark Duo for godt feste.


Asics Metaspeed LD er avansert piggsko for de lengre distansene og kombinerer god beskyttelse med en effektiv stegavvikling. Denne piggskoen er ikke egnet til 3000 meter hinder.


Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte