Fri frakt på ordre over kr 750,-
Missing alt

nyhet

ASICS Metaspeed Paris

I Sky Paris og Edge Paris har ASICS Metaspeed-serien fått et nytt mellomsålemateriale, FF Turbo+. Skummet er noe mykere, men mer responsivt enn det tidligere FF Turbo. Felles for de begge er også en kurvet karbonplate i hele skoens lengde, samt ny overdel med god komfort og godt hold. Konkurranseskoene har blitt noen av de letteste i sin kategori, med i overkant av 180 gr i US 9.
Metaspeed Sky Paris har sin karbonplate liggende nærmest fotbladet som sammen med en aggressiv rocker gir en responsiv og sømløs stegavvikling.
I Metaspeed Edge Paris ligger karbonplaten lenger ned mot underlaget slik at den har mer skum nærmest fotbladet. Mer skum mot fotbladet sammen med en tykkere mellomsåle i forfoten gir enda bedre demping i forfoten. Rocker-konstruksjonen gir en smidig og sømløs stegavvikling.
Metaspeed Paris-serien er konkurransesko fra 5 km og oppover, men også et godt alternativ til intervaller og hurtige langturer. Sky Paris passer til løpere med lavere stegfrekvens som vil ha en responsiv stegavvikling, mens Edge Paris passer løpere med høy stegfrekvens som ønsker ekstra støtdemping og en litt mindre aggressiv rocker.
Se video på Instagram.

  • Missing alt

  • Missing alt

  • Missing alt