Fri frakt på ordre over kr 750,-

Kuldemaske

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Airtrim er en fukt- og varmeveksler som tar vare på fukt og varme fra ditt utpust og varmer, samt fukter, luften du trekker inn, slik at luftveiene beskyttes mot kulden.

Masken består av myk skumplast og dekker både nese og munn. Fordi den også dekker nesen gir den mer beskyttelse og er mer behagelig å ha på enn en de fleste alternativene på markedet.

I pakken følger det med to filter, et sportsfilter og et racingfilter. Sportsfilteret tar vare på mest varme, mens racingfilteret gir lavere pustemotstand og sammtidig litt mindre varme og fukt. Filteres er enkelt å bytte og kan varieres etter værforhold og intensiteten på økta. Andre filtre finnes også å få kjøpt som tilbehør. Innimellom økter anbefales det at du lar maske og filter lufttørke.

Airtrim er super for løpeturer og konkurranser i kaldt vær, samt trening i skitunnell, der luften ofte er veldig tørr.

		 				Innpusttemperatur ved - 22°C																			Med Sportfilter					Uten maske					Stillestående					Gående					Løpende																				-22°C					+19°C					+9°C					+10°C																				Innpusttemperatur ved - 10°C																			Med Sportfilter					Uten maske					Stillestående					Gående					Løpende																				-10°C					+26°C					+24°C					+19°C																	

Målingene er gjort på Arbetslivsinstitutet i Solna. Enheten for Ergonomi og Psykologi