FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Adizero Avanti Tyo

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Avansert piggsko for distansene fra 1500-10000m. Modellen bygger på de nye prinsippene med en avstivet plate og en støtdempet mellomsåle.

  • Dropp: 3

  • Såle hæl/forfot (mm): 22/19

  • Vekt (gram/størrelse): 155

En behagelig passform og den er lett å ta på. Et tynt og gjennomsiktig mesh som gir god ventilasjon. Ekstra forsterkninger i mellomfoten. En tynn og behagelig pløse og et godt hælgrep. En tykk mellomsåle av Adidas letteste og mest responsive skum, Lightstrike pro gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. Modellen er avrundet i forfoten og det sammen med avstivede stenger plassert midt i mellomsåleskummet, gir en riktig avstiving og god stegavvikling for lange baneløp. Piggplate i forfoten med 6 utskiftbare pigger. I hælpartiet er det lagt lettvekts «sharkskin» for bedre holdbarhet. Adidas Adizero Avanti Tyo er Adidas sitt bidrag i serien av nye piggsko som kombinerer støtdemping, respons og riktig avstiving for lange baneløp. For distanser fra 1500m til 10000m. Også et skånsomt alternativ til banetrening.

Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte