FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Adizero Ambition

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Ny mellomdistansemodell fra Adidas høsten 2021. En stiv topplate, dempet mellomsåle og en aggressiv avrunding gjør den til et godt valg for mellomdistansene.

  • Såle hæl/forfot (mm): 10.5/16.5

  • Vekt (gram/størrelse): 175

Med denne modellen tar Adidas steget opp og konkurrerer med de mest innovative banepiggskoene. Sålen er bygget opp med en avstivet topplate med en aggressiv avrunding. Det stabiliserer ankelleddet og gir et effektivt fraskyv. I tillegg er det en mellomsåle av Adidas lightstrike-skum som gir en stødig plattform og ekstra demping. I forfoten er det lagt inn en hel pute med Adidas Lightstrike Pro som er Adidas letteste og mest responsive skum. Det gir ekstra demping og respons i fraskyvet. En stødig piggplate i forfoten med 5 utskiftbare pigger. I mellomfoten og hælen er det lagt inn «Sharkskin» med profil som gir ekstra grep på tartanen. Overdelen i lettvekts-mesh med forsterkninger sørger for god støtte når du løper med stor fart i svingene. Adidas Adizero Ambition er en topp modell for mellomdistansene fra 800m til 1500m. Den avlaster ankelen og gir en effektiv stegavviking i stor fart.

Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte