FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Shift, herre

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Skånsom mengdetreningssko med avrundet såle i den nye Endorphin-serien fra Saucony. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 4

  • Såle hæl/forfot (mm): 38/34

  • Vekt (gram/størrelse): 286

Den nye Endorphin-serien er årets revolusjonerende nyhet på løpemarkedet. Takket være den helt nye SPEEDROLL-teknologien skapes kontinuerlig fremdrift som generer mer fart med mindre energitap. Endorphin Shift er mengdetreningsmodellen i serien og byr på en flott miks av stabilitet, komfort og løpeglede. Mellomsålen består av PWRRUN sammen med PWRRUN+ toppsåle som gir en god energigjenvinnende demping. 4 mm dropp kombinert med en integrert S-kurvet hardplastplate optimerer effekten av støtdempingen i PWRRUN. Dens stivhet skaper et energimaksimert springbrett for fremdriften i SPEEDROLL-teknologien. Denne teknologien har sitt grunnlag i den unike geometrien til skoen, med sin stive og avrundede konstruksjon.På denne måten skapes et samspill mellom løperen og skoen, der løperen kommer raskere til å stegavviklingen og ruller gjennom steget med lavere energiforbruk. Dette gir mindre belastning på føtter, hælsener og legger. Du får en «raskere løpsfølelse», hoften kommer i en høyere stilling og kroppen i en mer fremoverdrevet posisjon. Den stive forfoten reduserer også belastningen på plantar fascia, da tærne ikke blir presset så hardt som med en tradisjonell løpesko.FORMFIT-konstruksjonen gir en optimal passform rundt hele foten. Mellomsålen er formskåret på overdelen for å gi foten bedre støtte og komfort. Fra toppen klemmes foten ned på en behagelig og stabil måte ved hjelp av en sømløs mesh, som er kombinert med en stabiliserende 3D-printet struktur. TPU HEEL COUNTER ytre hælkappe bidrar til enda større stabilitet.Endorphin Shift er treningsskoen for løperen som ønsker utmerkede forhold for de rolige turene.

Kategori: Mengdetrening (Nøytral)Støtdemping: PWRRUN mellomsåle og PWRRUN+ ToppsåleDropp 4mm (Hæl: 38mm / Forfot: 34mm)Vekt dame 269g us8 / herre 286g us9

Øvrige funksjoner: SPEEDROLL, FORMFIT, ENGINEERED MESH, TPU HEEL COUNTER