FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Endorphin Edge, herre

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Saucony Endophin Edge tar med seg elementer fra de raske asfaltskoene inn i en terrengsko. Med superskum i mellomsålen og en avstivet plate blir den en løpesko for hurtige turer i terrenget.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 6

  • Såle hæl/forfot (mm): 35/29

  • Vekt (gram/størrelse): 274

Saucony Endophin Edge tar med seg flere elementer fra de raske asfaltskoene inn i en terrengløpesko. Overdelen i lettvektsmesh trekker ikke til seg fuktighet, og er uten irriterende sømmer. Bootie-konstruksjonen gir en tett og stødig passform, og en forsterkning i tåboksen beskytter mot spisse steiner og røtter. En tykk mellomsåle av PWRRUN PB kombinerer lav vekt med meget god støtdemping og enerigiretur. En ¾ Carbitex karbonplate er innkapslet for å avstive modellen. Den er konstruert slik at den gir godt driv gjennom løpssteget og samtidig blir fleksibel sideveis. Yttersåle av slitesterk PWRTRAC med knotter som gir god slitestyrke og godt grep på våte steiner og røtter.
Saucony Endorphin Edge er en spennende terrengsko. Elementene fra asfaltmodellene gjør den til en rask løpesko til turer på grusveier og plane stier når du holder høy fart.
Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.