FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Fast-R Nitro Elite, unisex

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Puma Fast-R Nitro Elite er en konkurransesko for halv- og helmaraton. Den har lavere vekt og en stivere karbonplate med en mer aggressiv avrunding og form sammenlignet med tidligere Puma-modeller.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 9

  • Såle hæl/forfot (mm): 38/29

  • Vekt (gram/størrelse): 194

Puma Fast-R Nitro Elite har et tradisjonelt lettvekts konkurransesko-mesh i overdelen. En elastisk konstruksjon i pløse og mellomfot gir en behagelig passform. En stødig og robust helkappe. En tykk mellomsåle med Pumas raskeste skum, Nitro Elite, i forfoten og tradisjonelt EVA-skum i hælen. Dette gir en god kombinasjon av støtdemping og holdbarhet. Sålen er to-delt og det er tatt bort mellomsåle midt under foten. Det er lagt inn en ny karbonplate, PWRPLATE, som har en annen utforming enn platene i Pumas tidligere platesko. Den har en mer aggressiv kurving og er samtidig stivere, noe som gjør at den gir mer energi-retur. Den er også så robust at en kan ta bort noe av mellomsålen, som gir lavere vekt. En aggressiv Rocker i forfoten. Yttersåle med lettvekts-Puma Grip i forfoten og tradisjonell slitegummi hælen.

Puma Fast-R Nitro Elite er konkurransesko for de lange distansene som kombinerer lav vekt med god støtdemping og energiretur. Også et godt alternativ til intervalltrening og hurtige langturer.

Denne løpeskoen oppgis i UK-størrelser.