FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Pacer Pro

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Polar Pacer Pro er den nyeste ultralette løpeklokken med GPS. Den har et innebygd barometer som utstyrer seriøse løpere med avanserte treningsverktøy for forbedring av løpeøkonomi og ytelse. Gjør alle løpeturer til gode løpeturer.

Du løper. Du registrerer tid og distanse. Du markerer etapper. Du lytter til hjertet og registrerer ruten. Du finner det optimale tempoet. Nå vil du bli bedre.

Polar Pacer Pro er fremtidens løpeklokke for alle seriøse utøvere og har ultra-lang batterilevetid. Den har en integrert antenne med et nytt design som gir forbedret GPS-sporing, treningsverktøy du faktisk bruker, samt personlig tilpassede restitusjons- og søvnapper som øker sjansene dine til å bli en bedre løper. Med ultralett design, lyssterk skjerm og barometer kan du gjøre alle løpeturer til gode løpeturer.

Med Polar Pacer får du tilgang til den ultimate treningsplattformen vår - Polar Flows omfattende treningsplanleggings- og analyseverktøy utstyrer deg med automatiske treningsdagbøker, rapporter og mye mer, og gir deg alt du trenger for å teste grensene dine og starte nye løyper. I Polar Flow kan du enkelt tilpasse klokken med over 130 tilgjengelige sportsprofiler!

1. Nøyaktig GPSDen innebygde antennen har fått et nytt design som gir bedre sporing av hver eneste sving og hvert eneste steg.

2. Løpskraft og ytelsestesterSe hvor mange watt du genererer for hvert steg, i sanntid, og følg med på effektsonene, slik at du finner det intensitetsnivået som hjelper deg til å bli en bedre løper.

3. Ultralang batterilevetidBatterilevetiden vil ikke svikte deg, og gir deg opptil 35 timers batterilevetid for trening med full GPS og HR-sporing (og til og med opptil 100 timer med strømsparingsmodus). Opptil 7 dager i klokkemodus med 24/7 HR-sporing.

4. MIP-fargeskjermMed tynnere glass og forbedret bakgrunnslys får skjermen bedre kontrast og klarhet, noe som gir deg en bedre opplevelse hele dagen. Interaksjon med fem supergrip-knapper.

5. Viktige smartklokkefunksjonerViktige smartklokkefunksjoner som musikkkontroller, værmeldinger og telefonvarsler holder deg tilkoblet.

6. Forbedret prosessorFor raskere, jevnere og kraftigere ytelse og skjermoverganger.

7. Spesialiserte trenings- og restitusjonsverktøy Personlig tilpasset veiledning og tilbakemeldinger med kort- og langsiktig registrering av trenings-, kardio- og muskelbelastning.