FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Pacer

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Polar Pacer er en løpeklokke med GPS som gir den moderne løperen alt han trenger, samt spesialiserte verktøy for å bli bedre på én ting: å løpe.

Polar Pacer er en løpeklokke som fanger opp hele turen din, slik at du kan følge med på de sterke og svake sidene dine.Polar Pacer har opptil 7 dager batteritid og er et lett ur med innebygd kraftig teknologi som gir den moderne løperen alt man trenger, som tider, tempo, distanse, etapper, presis GPS og nøyaktig pulsregistrering samt spesialiserte trenings-, søvn- og restitusjonsverktøy for å bli bedre på én ting: å løpe.Med Polar Pacer får du tilgang til den ultimate treningsplattformen vår - Polar Flows omfattende treningsplanleggings- og analyseverktøy utstyrer deg med automatiske treningsdagbøker, rapporter og mye mer, og gir deg alt du trenger for å teste grensene dine og starte nye løyper. I Polar Flow kan du enkelt tilpasse klokken med over 130 tilgjengelige sportsprofiler!

1. Nøyaktig GPSDen innebygde antennen har fått et nytt design som gir bedre sporing av hver eneste sving og hvert eneste steg.

2. BatteritidBatterilevetiden vil ikke svikte deg, og gir deg opptil 35 timers batterilevetid for trening med full GPS og HR-sporing (og til og med opptil 100 timer med strømsparingsmodus). Opptil 7 dager i klokkemodus med 24/7 HR-sporing.

3. MIP-fargeskjermMed tynnere glass og forbedret bakgrunnslys får skjermen bedre kontrast og klarhet, noe som gir deg en bedre opplevelse hele dagen. Interaksjon med fem supergrip-knapper.

4. Forbedret prosessorFor raskere, jevnere og kraftigere ytelse og skjermoverganger.

5. Spesialiserte trenings- og restitusjonsverktøyPersonlig tilpasset veiledning og tilbakemeldinger med kort- og langsiktig registrering av trenings- og kardiobelastning.

6. Viktige smartklokkefunksjonerViktige smartklokkefunksjoner som musikkkontroller, værmeldinger og telefonvarsler holder deg tilkoblet.