FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Tempest 20

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Både Talon og Tempest-serien fra Osprey har fått en oppgradering våren 2021. Bant de nye finessene finner vi 100% resirkulert Robic® nylonstoff og injeksjonsformet ryggpanel med justerbar AirScape™ teknologi.

Tempest-serien er i hovedsak tilpasset damer har en litt smalere ryggplate og passform over skuldrene. Smarte løsninger gjør det enkelt å justere både hoftebeltet, skulderstoppene og hvor tett du ønsker at sekken skal sitte på ryggen. På Tempest-modellene 20L og 30L er også lengden på ryggplaten justerbar. Ryggplaten er designet med Ospreys AirScape™ teknologi og består av smarte paneler med skum og mesh som sitter som støpt på ryggen og samtidig tillater god ventilasjon. Både 9L , 20L og 30L har et stort hovedrom og flere mindre lommer praktisk plassert på sekken og hoftebeltet. Alle sekkene kommer med hempe for feste av staver.


Tempest 20 rommer logisk nok 20L og har i tillegg smarte lommer utenpå og i siden i stretchy mesh til drikkeflaske ting du kanskje ikke ønsker eller har plass til i sekken, som f. Eks. Et skittent joggsekoskift. Sekken har også feste til hjelm og staver.  Sekkens hovedrom lukkes med glidelås.