Fri frakt på ordre over kr 750,-

ZoomX Dragonfly XC terrengpiggsko

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Nå kommer den populære langdistansepiggskoen Nike ZoomX Dragonfly i en egen versjon for terrengløp. Mange bruker tradisjonelle banepiggsko til terrengløp. Terrengversjonen av Nike ZoomX Dragonfly er mer robust og stødig i tøffe og gjørmete terrengløyper.

  • Vekt (gram/størrelse): 172

Nike ZoomX Dragonfly XC beholder de gode elementene fra baneversjonen. En godt dempet mellomsåle i Nikes raskeste skum, ZoomX. Samme profil og avrunding og samme mellomsåletykkelse. Endringene ligger i overdel og yttersåle. Overdelen er av Nike Waporweave som er lett i vekt, gir godt hold på ulendt underlag, særlig når det er vått, og som ikke gjør skoen tyngre når det blir vått. En litt bredere hæl og en stødigere hælkappe gjør den stødigere i ujevne og gjørmete terrengløyper. Godt hold i mellomfoten. Et ekstra støttebånd i forfoten kan gjøre passformen tett i starten. Piggplaten i yttersålen har samme avstiving, men det er lagt på en mykere plate for bedre grep og holdbarhet. I hælpartiet er platen lagt mellom ZoomX-skummet for bedre beskyttelse. Ekstra slitegummi ytterst. 6 utskiftbare pigger som er tilpasset terrenget for optimalt grep. Det følger med 2 sett med pigger, en med tradisjonell lengde og en med en bredere profil som gir enda bedre grep når det er mykt, vått og gjørmete underlag.Nike ZoomX Dragonfly XC er for terrengløp i friidrettsløyper som ofte går på gress og mykt underlag. Den gir bedre grep og er mer stabil enn banemodellene og ikke minst mer holdbar. Husk alltid å rengjøre den godt etter trening og konkurranser. Vi anbefaler at du bruker en tynn sokk for best mulig komfort.

  • ZoomX skum i mellomsålen
  • Overdelen av Waporweave
  • Piggplate i yttersålen
  • 2 sett med pigger, ene mer tradisjonell lengde, andre settet er med bredere profil som gir enda bedre grep når det er mykt