FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Zoom Victory 5 XC terrengpiggsko

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Nike Zoom Victory XC 5 er en svært lett piggsko for terrengløp. Den passer til underlag som gress og grus, for distanser opptil 10 km.

  • Vekt (gram/størrelse): 125

Nike Zoom Victory XC 5 er en svært lett modell med en tett og smal passform. Overdelen er av tynt og delvis gjennomsiktig syntetisk mesh. Ekstra støttebånd i mellomfoten som er integrert i lissene. En elastisk sokkonstruksjon gir en tett passform, men gjør at den kan være vanskelig å få på, særlig for høye vrister. Forsterkninger i hælen gir en stødigere passform. I mellomsålen finner du en hel såle av Cushlon støtdemping. Piggplaten har 6 utskiftbare pigger, og yttersålen er forsterket i hælen for bedre holdbarhet.

Nike Zoom Victory XC 5 er en spesialmodell for terrengløp på mykt underlag som gress og grus. Kan også brukes som treningsmodell for intervalløkter på friidrettsbanen.

Denne løpeskoen oppgis i US-størrlser.

Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte