FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2, herre

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Den populære konkurransemodellen kommer nå i oppdatert versjon. Fortsatt samme mellom- og yttersåle, men med en oppdatert overdel. Nå også i en damemodell. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 8

  • Såle hæl/forfot (mm): 40/32

  • Vekt (gram/størrelse): 196

Den populære modellen har fått en oppdatering i overdelen. Den er blitt litt bredere i forfoten, med et mer åpent mesh som også er noe mer elastisk. Det gir bedre svettetransport, samt en mer anvendelig passform. Fortsatt asymmetrisk snøring for å ta bort trykket på vristen, men mer polstret uten at det tar vekk konkurranseskofølelsen. Behagelig polstring i hælen for økt komfort. I forfoten er den forsterket i overgangen i mellomsåle og overdel for bedre holdbarhet. Skummet ZoomX, gir en god kombinasjon av lav vekt, støtdemping og respons. En kurvet karbonplate er innkapslet i mellomsålen. Samme yttersåle som forgjengeren. Den holder også vekten nede og er fortsatt under 200 gram. Merk at versjon 2 kommer i egen damemodell.

Nike ZoomX Vaporfly Next% er fortsatt et meget godt alternativ for konkurranser fra 5 km til maraton. Også fin til raskere trening.

Husk at holdbarheten i konkurransemodeller er mer begrenset enn treningsmodeller. Ha det i bakhodet når du logger mil i denne.