FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Element Half-Zip Langermet Genser

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Nike-genseren er tilbake med et oppdatert design som er laget av resirkulerte materialer. Det nye ermet har et vindu som gjør at du enkelt kan se på klokken din. Bruk den som mellomlag, som innerste lag eller alene. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester. Avslappet komfort med standard passform. Reflekterende detaljer.

Nike-genseren er tilbake med et oppdatert design som er laget av resirkulerte materialer. Det nye ermet har et vindu som gjør at du enkelt kan se på klokken din. Bruk den som mellomlag, som innerste lag eller alene. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester. Avslappet komfort med standard passformReflekterende detaljer.

Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyesterOppdaterte mansjetter og ermer har et klokkevindu, slik at du kan følge med på kilometerne på enheten dinTommelhull gjør at du kan dekke til hendene dineGlidelås i halsen gjør at du kan tilpasse lufttilførselenLommen på venstre side har plass til nøkler eller kortDri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel