FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Air Zoom Victory EK

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Nike Air Zoom Victory er en mellomdistansepiggsko for distansene fra 400m til 1500. En aggressiv piggsko med Zoom Air-pute i forfoten og en stiv karbon-piggplate.

  • Vekt (gram/størrelse): 137

Overdelen til Nike Air Zoom Victory er i Atom Knit strikket konstruksjon for lav vekt, og med et snøresystem som gjør at lissen ikke går opp underveis. En avrundet piggplate i karbon nærmest fotbladet gir riktig avstiving der det trengs. ZoomX-skum i hæl og mellomfot for ekstra støtdemping.En delt Zoom Air-pute i forfoten gir ytterligere støtdemping og respons i fraskyvet, samt riktig stabilitet i svingen og på langsiden. Pebax piggplaten i forfoten har 6 utskiftbare pigger. Nike Air Zoom Victory passer best til distanser opp til 1500 meter.Den er aggressiv, avstivet og er et konkurransealternativ for de erfarne baneløperne.

Ikke din størrelse i nettbutikken? Kontakt butikken som har den tilgjengelig på klikk & hent for å få den tilsendt. Betaling skjer via Vipps. Ordinære frakt, retur- og bytteregler gjelder. Link til retur- og bytteregler: https://www.loplabbet.no/angrerett-retur-bytte