FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Air Zoom Alphafly Next% 2

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

I andre versjon av Nike Air Zoom Alphafly Next% har Nike justert på de områdene som har vært en utfordring i første versjon. Skoen er fortsatt et meget godt alternativ for lange konkurranser og hurtige treningsturer.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 8

  • Såle hæl/forfot (mm): 40/32

  • Vekt (gram/størrelse): 182 / US 7

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 har en overdele i et strikket materiale, Atom Knit. Det er forsterket slik at det gir godt hold når du løper med stor fart i svingene, og justert i ulike områder for å gi bedre hold og fleksibilitet. Det er også et bedre innsteg, samt en ny og forbedret hælkappe i denne versjonen sammenlignet med tidligere versjoner. Mellomsålen er som tidligere i ZoomX-skum og med samme tykkelse. Skoen har fått en bredere plattform i både forfoten og hælen, og sammen med en mer markant fotsengkonstruksjon gir det en stødigere plattform. Fortsatt to Zoom Air-puter i forfoten for ekstra støtdemping. Det er også lagt inn et tynt lag med ZoomX-skum mellom Zoom Air-puten og yttersålen for mer komfort og en bedre stegavvikling. En mer slitesterk yttersåle med forsterket slitegummi både i forfoten og hælen.


Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 er som forgjengeren et godt alternativ for lange konkurranser som halv- og helmaraton. Også et fint alternativ for hurtigere trening og intervaller.