FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

880 V10 GTX, herre

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

En solid og stødig traver har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med Fresh Foam X i kombinasjon med TruFuze topplag. Denne versjonen er med Gore Tex Invisibel Fit membran for en helt vanntett overdel. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 10

  • Såle hæl/forfot (mm): 22/12

  • Vekt (gram/størrelse): 352

2020-versjonen av 880 har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med en hel Fresh Foam X mellomsåle. Fresh Foam X skummet er lettere i vekt, samtidig som det er mer fleksibelt og støtdempende enn tidligere Fresh Foam skum. Nærmest fotbladet finner du en stødig plattform av TruFuze skum. En oppgradert hælkappe med utvendig PU og komfortabel innvendig. Overdelen med Gore Tex Invisible Fit er laminert på overdelen og gir en komfortabel passform og en helt vanntett overdel. Det gir ingen sømmer og en overdel som følger fotens bevegelse godt. Yttersåle i ekspandert gummi kombinerer slitestyrke med god fleksibilitet.

880 har mange fans. Denne utgave tar modellen et steg videre med demping og komfort. For deg som vil ha en robust treningssko med en god kombinasjon av demping og smidighet. For langturer i variert fart på asfalt og grus.