Fri frakt på ordre over kr 750,-

Action Earbuds

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid!

MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid! De fleksible og myke MIIEGO® ACTION ørekrokene sørger for at øreproppene holder seg komfortabelt og trygt på plass gjennom hele treningen. Ørekroken går over og bak øret ditt, noe som gjør det til et glimrende og trygt valg for alle fysiske aktiviteter som løping, trening og aktivitet generelt. Vekten til hver MiiBUD er bare 8 gram, noe som gjør dem veldig lette og behagelige å ha på – du glemmer raskt at du bruker dem! MiiBUDS ACTION har en innebygd mikrofon i hver ørepropp for å ringe, samt en enkel betjeningsknapp på hver side.

Hver MiiBUD inneholder et kraftig innebygd batteri som gir deg opptil 6 timers musikktid per lading. Øreproppene vil trådløst automatisk lagre i MIIEGO® ladeenheten når de er plassert der, og de kan lade opp til 14 ganger inne i etuiet! Det gir deg opptil utrolige 90 timers musikktid i et full-ladet etui!MIIEGO® lade-etuiet kan også brukes som en ekstern strømbank for å gi ekstra strøm til smarttelefonen eller andre enheter gjennom den innebygde USB-porten. Etuiet har en praktisk ladekabel som er diskret montert på baksiden, slik at du alltid har den med deg.