FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Gel 160

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Maurten Gel 160 - Mer eller mindre, det er det samme! Hvis du vil ha både væsketilførsel og mye energi er dette er produktet for deg!

Den nye Maurten Gel 160. Fortsatt ingen farger, ingen konserveringsmidler og kun 6 næringsingredienser. Utprøvd Maurten hydrogelteknologi som kapsler inn 40 gram og karbohydrater i hver pose. Er du i aktivitet lengre? - Få i deg mer energi. For idrettsutøvere som ønsker mer energi i hver gel.

Maurten er energidrikken verdens beste maratonløpere sverger til. Eliud Kipchoge, som satte verdensrekord på 2.01.39 under Berlin Marathon, bruker Maurten både til både trening og konkurranser.Den store forskjellen på Maurten og andre energiprodukter er hydrogel-teknologien. Når Maurten-produktene kommer i kontakt med magesyre, reagerer væsken og innkapsles i en gel-hinne. Denne hinnen bevares til den brytes ned i tarmen, og energien frigis. Dette gjør at du får massevis av energi, og et jevnt energiopptak over tid. Vanlig sportsdrikk er både søtere, har flere tilsetningsstoffer og er syrebasert, noe som er hardt for magen og sliter på tennene.