FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Rivalene

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Grete Waitz og Ingrid Kristiansen var verdens beste langdistanseløpere, men også to ulike personer som tok ulike valg. Rivaliseringen mellom Grete Waitz og Ingrid Kristiansen nådde klimaks under OL i 1984, og etter dette møttes de aldri igjen på friidrettsbanen. Hva var det som skjedde?

Historien om Grete Waitz og Ingrid Kristiansen er omtalt som den mest ikoniske duellen i norsk idrettshistorie. De var verdens beste langdistanseløpere, men også ulike personligheter som tok ulike valg. I sin kamp mot en konservativ mannsdominert idrettsbevegelse revolusjonerte de ikke bare friidretten, men kvinneidretten i sin helhet.Les den fengende idrettsfortellingen om drømmer og ambisjoner, rivalisering beskrevet som en fascinerende blanding av storsinn og sjalusi, og en historie som er både «larger-than-life» og dypt gjenkjennelig.

Forfatter: Mads Drange, Forlag: Kagge forlag, ISBN: 9788248929673, Publiseringsår: 2022, Format: Innbundet, Litteraturtype: Faglitteratur, Dimensjoner 3.50 × 16.00 × 24.00 cm