FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

Podkast

Løpeskopodden

Vi tester sko, mimrer om gamle favoritter, gleder oss over kommende nyheter og tar opp relevante temaer hver uke. Lytt til en sesong eller fem, full av refleksjoner, diskusjoner og kunnskap om løpesko.

I Løpeskopodden snakker Henrik Nordtug fra Löplabbet Lade og Tor Fauske, daglig leder i Löplabbet, om alt som har med løpesko å gjøre. De tester sko, mimrer om gamle favoritter og gleder seg over kommende nyheter samt tar opp relevante temaer hver uke. Noen ganger også med gjester i studio.
Sammen har de løpt utallige mil og slitt ut en del par løpesko. Tor trådde sine første steg inn på Löplabbet for flere tiår siden og er et vandrende leksikon når det kommer til skomodeller og deres egenskaper, mens Henrik har gått gradene fra ekstrahjelp i studietiden til butikksjef på Löplabbet Lade i Trondheim.
Bli med på en sesong full av refleksjoner, diskusjoner og kunnskap om løpesko. Har du spørsmål eller forslag til tema kan du kontakte podden på Instagram @lopeskopodden. Der legger vi også ut bilder fra studio. Følg oss!
Abonner på Løpeskopodden på Apple eller Spotify

Siste