FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

Kjøpsinformasjon

Frakt og levering

På Löplabbet har vi fri frakt på ordre over 750,-, kort behandlingstid og rask levering!

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.
Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Selger ved kjøp av Löplabbet, unntatt nedenforstående butikker.
 • Löplabbet AS, Pilestredet 7, 0180 Oslo
 • Org nr. NO 992 731 559
 • E-post kundeservice@loplabbet.no
Ved kjøp av Löplabbet Trondheim og Löplabbet Lade:
 • O2 Sport Trondheim AS, Nordre gate 11, 7011 Trondheim
 • Org nr. NO 985 618 739
 • E-post trondheim@loplabbet.no
Ved kjøp av Löplabbet Fredrikstad:
 • Løpsklinikken Fredrikstad AS, Storgata 20, 1607 Fredrikstad
 • Org nr. NO 895 802 662
 • E-post fredrikstad@loplabbet.no
Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Betaling

Ordre under kr 750,- belastes med fraktkostnad kr 70,-. Ved hjemlevering belastes kr 100,- uansett ordresum. Vi benytter oss av Klarna og Vipps som betalingsløsning.
Om Klarna
Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.
Om Vipps

Frakt

 • Fri frakt på ordre over kr 750,-. Pakken sendes med MyPack Collect og utleveres på valgte PostNord hentested.
 • Ordre under kr 750,- belastes med fraktkostnad kr 70,-. Pakken sendes med MyPack Collect, og utleveres på valgte PostNord hentested.
 • Med MyPack Home kan du få pakken levert hjem. Fraktkostnad kr 100,-

Levering

Normalt vil vi sende pakken samme eller påfølgende dag avhengig av ordretidspunkt og kapasitet. I forbindelse med høytider o.l. kan det i noen tilfeller gå lengre tid før en ordre blir sendt. Vi sender pakken din med MyPack til PostNord-utleveringsstedet du har valgt ved bestilling (MyPack Collect), eller hjem til deg (MyPack Home). Du mottar sendingsbekreftelse med sporingslink når pakken sendes fra oss.
Dersom du har flere produkter i din ordre kan de sendes fra ulike butikker.
Vi tar forbehold om at levering kan ta lengre tid dersom varen må skaffes fra et annet lager, eller om det er forsinkelser hos PostNord. Normalt skal de fleste kunder ha mottatt pakken innen 2-3 virkedager fra bekreftet sending fra oss, alt etter hvor i Norge pakken skal leveres. Dersom det skulle forekomme at vi er utsolgt for en vare forbeholder vi oss retten til å kansellere varelinjen. Dette gir vi beskjed om umiddelbart.
Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer til utlandet, eller til Svalbard.

Kurs

Dato og tidspunkt for kurset, kurssted og frist for påmelding kommer frem av de enkelte kursbeskrivelsene. Kursprisen, som er oppgitt på nettsiden er eksklusive merverdiavgift siden undervisningstjenester er fritatt merverdiavgift
Påmeldt deltaker blir registrert i selgers kursadministrasjonssystem, og persondata håndteres iht. personvernerklæringen. Hver deltaker får en påmeldingsbekreftelse på e-post med praktisk informasjon om kursgjennomføringen. Les om avmelding av kurs i eget avsnitt på angrerett, retur og bytte.