FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

World Cup Pro

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Gaitline World Cup Pro er en robust og slitesterk fritidssko med god støtte, som med sitt oppgraderte skum er betydelig lettere i vekt sammenlignet med tidligere modeller fra Gaitline. Et godt alternativ til deg som står og går mye i det daglige.

  • Vekt (gram/størrelse): 389

I skomodellen World Cup Pro har Gaitline oppgradert skummet sitt sammenlignet med tidligere modeller. Skummet Ignite Pro er av TPE polymer som er Termoplast Elastaner. Dette er pellets som i en prosess blir et mykt og responsivt skum med lav vekt og meget god holdbarhet.
Sålen er bygget opp for at foten skal følge den bevegelsesbanen som gir minst belastning, "the sensory gaitline". Denne er konstruert for at foten skal ha en stødig plattform å hvile på, med en høyere konstruksjon på skoens innside. En ekstra stødig shank i hele skoens lengderetning, samt en «Arch roller» som foten ruller gjennom, gjør sålen svært stødig for flere fotstillinger. Når foten står stødig, belastes musklene jevnt over hele bevegelsesapparatet og man kan bli mindre sliten. Overdelen er i komfortabelt mesh uten irriterende sømmer.
Sko fra Gaitline er først og fremst for deg som står og går mye i det daglig. World Cup Pro kan også være et godt alternativ for deg som trenger en god dagligmodell for restitusjon etter harde treningsøkter eller stor treningsbelastning.