FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

EnergiBar Kokos 50g

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Fuel of Norway har utviklet en helt ny serie med energibarer som optimaliserer energi, innhold og smak. Barene er utviklet sammen med noen av landets beste utøvere inne ulike idretter og vi er derfor sikre på at denne faller i smak hos deg. Baren er glutenfri.

Fuel of Norway har utviklet en helt ny serie med energibarer som optimaliserer energi, innhold og smak. Barene er utviklet sammen med noen av landets beste utøvere inne ulike idretter og vi er derfor sikre på at denne faller i smak hos deg.

EnergiBar er en perfekt følgesvenn på treningen, lange konkurranser, fjellturer og som restitusjon. Dessverre så er det slik at altfor mange restitusjonsbarer har for stort fokus på proteiner og for lite på karbohydrater som bygger opp kroppen. Når det gjelder restitusjon så er karbohydrat det viktigste først. Vi satt derfor sammen en bar som inneholder rikelig med karbohydrat, noe proteiner, deilig havre, salt gode smaker og alt dette dekket med smakfull sjokolade.

Brukes under trening, turer, lengre økter, etter aktivitet eller bare som en snack.

Ingredienser:Glutenfri havre, glukosesirup, lys sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, emulgeringsmiddel (rapslecitin), aroma), sukker, kokosflak (7,7%), kakaosmør, rapsolje, emulgeringsmiddel (soyalecitin), aroma, saltKan inneholde spor av egg og soyaNæringsinnhold:Pr 100g: Energi 1990KJ/476 kcal, Fett 23g, hvorav mettede fettsyrer 13g, karbohydrater 60g, hvorav sukkerarter 33g, protein 5,4g, salt 0,28gPr porsjon 50g: Energi 995KJ/238 kcal, Fett 11,4g, hvorav mettede fettsyrer 6,7g, karbohydrater 30g, hvorav sukkerarter 17g, protein 2,7g, salt 0,14g