FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

Löplabbet Trondheim

Åpningstider

Mandag: 10 - 18
Tirsdag: 10 - 18
Onsdag: 10 - 18
Torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 18
Lørdag: 10 - 18
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 73 80 82 22

Finn oss

Nordre gate11
Trondheim
Löplabbet Trondheim åpnet i 1994. Høsten 2015 flyttet de inn i nye lokaler i Midtbyens beste handlegate. Butikksjef Ronny er fysioterapeut, løpeentusiast og en av våre største autoriteter på biomekanikk og løpsteknikk.
Løpe på mølle

Løpesko kjøper du av løpere

TRYGG TRENINGSGLEDE

Våre løpesko er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko - det betyr trygg treningsglede!

Missing alt

Melkesyreprofil

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

Missing alt

spesialsåler fra klaveness

Såletilpasning

Sålene fra Klaveness og RS-scan er det vi tradisjonelt kaller ortopediske innleggssåler. Ved hjelp av en 3D-skanner finner vi optimal balanse og trykkfordeling for dine føtter, slik at du får en spesialtilpasset såle som blant annet kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter.

Missing alt

Lær deg god løpeteknikk

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Missing alt

Løp ute hele året

Pigg favorittene dine

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.