Fri frakt på ordre over kr 750,-
Missing alt

Löplabbet Majorstuen

Åpningstider

Mandag: Stengt
Tisdag: Stengt
Onsdag: Stengt
Torsdag: Stengt
Fredag: Stengt
Lordag: Stengt
Sondag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 400 06 476

Finn oss

Kirkeveien45
Oslo
Löplabbet Majorstuen pusser opp og holder for tiden stengt. Besøk oss gjerne på Löplabbet Ullevaal stadion eller Oslo sentrum i perioden Löplabbet Majorstuen har dørene lukket. Vi gleder oss til ny flott butikk!
Løpe på mølle

Løpesko kjøper du av løpere

TRYGG TRENINGSGLEDE

Våre løpesko er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko - det betyr trygg treningsglede!

Missing alt

Gratis løpetrening

Fellestrening

Löplabbet arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Missing alt

Lær deg god løpeteknikk

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Missing alt

Løp ute hele året

Pigg favorittene dine

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.