Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Drammen

Löplabbet Drammen

Löplabbet har vært i Drammen siden 2006. Butikksjef Kim har jobbet på Löplabbet Sandvika siden 2012 og vært butikksjef i Drammen siden våren 2019. Kim er musiker med bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, har en særlig interesse for ultraløping og stortrives på langturer i Drammensmarka.

Adresse
Engene 24, 3015 Drammen
Telefon
464 26 438
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 18
  • Tirsdag: 10 - 18
  • Onsdag: 10 - 18
  • Torsdag: 10 - 18
  • Fredag: 10 - 18
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: 14 - 18

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Mann og dame løper utendørs på grussti

Teknikkurs

En naturlig løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt gir både mer effektiv og skadeforebyggende løping. Vi lærer deg hvordan!
Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er, og passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon, samt tips til å forbedre sin løpeteknikk. Vi har nye kurs hver vår og høst.

Dame og mann løper utendørs over bro

Gratis løpetrening med Löplabbet!

Löplabbet Drammen arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening.
Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.