Fri frakt på ordre over kr 750,-
Missing alt

Löplabbet Drammen

Åpningstider

Mandag: 10 - 18
Tisdag: 10 - 18
Onsdag: 10 - 18
Torsdag: 10 - 18
Fredag: 10 - 18
Lordag: 10 - 17
Sondag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 464 26 438

Finn oss

Engene24
Drammen
Löplabbet har vært i Drammen siden 2006. Isa Heggedal startet i 2009, og ble butikkleder i 2023. Hun har lang erfaring som orienteringsløper og har et godt team med løpere på alle nivåer for å gi veiledning og gode råd ved valg av løpesko og utstyr. Løpesko kjøper du av løpere!
Løpe på mølle

Løpesko kjøper du av løpere

TRYGG TRENINGSGLEDE

Våre løpesko er nøye testet og vurdert for å tilby et optimalt utvalg til våre kunder. For deg betyr det mer enn bare et par nye løpesko - det betyr trygg treningsglede!

Missing alt

Gratis løpetrening

Fellestrening

Löplabbet arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Missing alt

Lær deg god løpeteknikk

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Missing alt

Løp ute hele året

Pigg favorittene dine

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.