FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Distance Graphic Long Sleeve

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Brooks Distance Graphic Long Sleeve en lang arm trøye som veier lite. Soft DriLayer® materialet gjør at den transporterer fuktigheten ut fra kroppen. Designet for optimal bevegelsesfrihet.

Brooks Distance Graphic Short Sleeve lang arm trøye som veier lite. Materialet er et bomulls-lignende pustende materiale, og med flate sømmer gir det deg høy komfort på løpeturen. Soft DriLayer® materialet gjør at den transporterer fuktigheten ut fra kroppen. Designet for optimal bevegelsesfrihet.

Brooks Distance Graphic Long Sleeve har tommel hull i mansjetten. Dette er praktisk hvis du skal ha en jakke over og du forhinderer at plagget kryper oppover armen. Hvis du løper med klokke kan du vri slik at hullet klokken kan plasseres i hullet og du ser lett hva som står på klokken uten å måtte dra i mansjetten.Dette er en super trøye å løpe i og du føler deg relativt tør og komfortabel på hele løpeturen. Perfekt å ha under en vest på de litt kjølige vårdagene.

Brooks Distance Graphic Long Sleeve er laget i 88% resirkulert material for å spare miljøet. Materialet består av opptil 8 plastflasker.