FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Brooks Adrenaline GTS 21, dame

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Brooks Adrenaline GTS 21 har fått mer av det myke dempingsmaterialet DNA Loft i mellomsålen. Sammen med stødige GuideRails blir dette en god løpesko for de som trenger ekstra støtte. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 12

  • Såle hæl/forfot (mm): 28/16

  • Vekt (gram/størrelse): 258

Mellomsålen er nå oppgradert med mer av det meget støtdempende skummet DNA LOFT. Skummet går fra hælen helt frem i forfoten og gir en bedre støtdemping og en smidigere stegavvikling. Stødige GuideRails av BioMoGo-skum støtter opp foten om du trenger det. GuideRails er plassert både på innsiden og utsiden av modellen og gir foten en stødig plattform. En komfortabel overdel i mesh uten irriterende sømmer. Mesh’en former seg til foten gjennom løpesteget og gir enda bedre komfort. 3D-print er strategisk plassert for å gi bedre hold i overdelen. Slitesterk yttersåle.

Brooks Adrenaline GTS 21 er en stødig treningsmodell for deg som trenger støtte for overpronasjon eller en modell hvor foten får en stødig plattform. Passer best til rolige løpeturer i variert lengde på hardt underlag.