FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Novablast 4

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Populære Asics Novablast er oppdatert til versjon 4. Fortsatt samme gode kombinasjon av lav vekt, god støtdemping og smidig stegavvikling. Her er det gjort noen små justeringer for fortsatt å levere en god og allsidig treningsmodell.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 8

  • Såle hæl/forfot (mm): 41,5/33,5

  • Vekt (gram/størrelse): 260

Asics Novablast er blitt en svært populær modell. Asics har da gjort små justeringer for å gjøre den enda litt bedre uten å endre modellens funksjon. Overdelen er nå i en vevd konstruksjon som oppleves mykere. Fortsatt engineered mesh som gir hold der det trengs og fleksibilitet der du behøver det. Ingen irriterende sømmer gjør komforten meget god. En liten justering i mellomsåleskummet. Nå er det FF Blast+ Eco hvor det er blandet inn 20% biobasert materiale. Fortsatt en god kombinasjon av støtdemping og respons. Den har fått en litt stødigere base og mellomsålekonstruksjonen er dratt ut i hælen for et mykere isett. Den har også fått en konveks form i forfoten for et mer responsivt fraskyv. Yttersåle med AHAR gummi som har lavere tetthet i enkelte områder for slitestyrke og en mykere stegavvikling. Asics Novablast 4 er ingen revolusjon. Her er det gjort noen forbedringer for å gjøre en god modell enda litt bedre.
Asics Novablast er fremdeles en meget prisgunstig allrounder som passer til trening i variert fart og distanse. Novablast-entusiastene vil ikke bli skuffet.